Un roman sentimental – Alain Robbe-Grillet

Un prieten, Master, vorbea la una din intalnirile publice ale forumului despre o carte cu o incarcatura puternica – Un roman sentimental de Alain Robbe-Grillet. Nu am cumparat cartea dar altcineva a facut-o si mi-a imprumutat-o pentru a o citi.

Pana sa incep sa o citesc mi-a starnit interesul coperta simpla, cu un mesaj lipit pe prima coperta, mesaj care indica posibilitatea ca “acst basm cu zane” sa raneasca unele sensibilitati. Paginile cartii nu erau taiate initial – desi eu am primit-o deja “dezvirginata” mi-am dat seama de cat de bien a fost realizata promovarea acestei carti, starnind curiozitatea, setea de neobisnuit, nefiresc, dorinta oamenilor de a vedea “monstrii” defiland.

Inca nu am terminat cartea. Probabil ca o voi face avand in vedere ca este o carte care se citeste foarte usor. Totusi nu este genul de carte care sa ma incite in vreun fel.  Nu pot sa ii zaresc calitatile, nici macar cele de roman bun pentru auto-satisfaceri. Autorul prezinta o societate realizata in stilul societatii Goreene, barbatii avand puteri depline asupra femeilor, acestea fiind folosite ca jucarii sexuale, adesea torturate si de multe ori ucise pentru satisfacerea celor mai sadice dorinte ale barbatilor sau ale altor femei cu pozitii mai inalte in ierarhie.  Protagonistele sunt scandalos de minore – incepand de la preadolescente de 9 ani pana la “sultane” de 15 ani. Nu sunt scandalizata – este un basm cu zane pentru adulti doar ca nu pot sa ma simt deloc impresionata de aceasta carte. Poate voi o veti face. O puteti gasi la Editura Art.

4 Comments

 1. Comment by JessyBlue on November 12, 2010 9:32 pm

  Nu pare a avea un subiect prea interesant, poate doar pentru anumiti Masteri. Oricum…frumos din partea Dumneavoastra ca promovati mereu lectura !

 2. Comment by BdsmLifeStyle on November 22, 2010 4:35 pm

  As vrea sa va aduc la cunostinta aparitia unui nou blog despre BDSM si nu numai. Daca aveti bunavointa sa aruncati o privire si sa promovati acest blog in orice fel doriti, as fi recunoscator:

  http://bdsmlifestyle.wordpress.com/

 3. Comment by BdsmLifeStyle on November 22, 2010 4:36 pm

  As vrea sa va aduc la cunostinta aparitia unui nou blog despre BDSM si nu numai. Daca aveti bunavointa sa aruncati o privire si sa promovati acest blog in orice fel doriti, as fi recunoscator. Link-ul este cel de la userul meu.

 4. Comment by Kiki on November 25, 2010 12:07 am

  Publicul cere noutati despre domnisoara Ezada. Prin ‘public’ a se intelege ‘eu’.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.