ATENTIE !

Acest site contine referiri la practici erotice de natura SM. In cazul in care doresti sa pui in aplicare oricare din practicile prezentate in cadrul acestui blog, o vei face pe propria ta raspundere. Autorii articolelor nu sunt raspunzatori pentru eventualele incidente neplacute cauzate de aplicarea oricaror sfaturi, idei sau orice altceva poate fi inspirat de lecturarea www.Dominare.ro – Sub Tocul Ezadei. Activitatile de natura SM implica riscuri de natura fizica si/sau emotionala Informandu-te poti reduce riscurile dar niciodata nu le vei putea prevedea pe toate. Decizia de a participa in cadrul unor jocuri erotice de natura SM trebuie sa iti apartina in totalitate, fiind 100% constient de toate riscurile la care te expui.

Nu considera acest site ca un substitut pentru sfaturile medicale, legale, psihosociale etc. In cazul in care iti doresti sfaturi avizate consulta un specialist avizat.

Practicile SM nu sunt inca pe deplin intelese nici macar de cei care le practica de zeci de ani. Parerile difera si nu as putea spune ce este corect sau gresit atata timp cat se respecta regulile de baza: safe, sane si consensual.

In fiecare zi au loc schimbari vis a vis de modul de a privi BDSM si felul in care sunt puse in practica anumite proceduri. Este important sa nu incetezi niciodata sa te informezi pentru a-ti putea indeplini fanteziile intr-un mod sigur si sanatos.

Opiniile legate de practicile SM variaza mult. Unele tehnici pe care eu le pot considera sigure pot fi periculoasa pentru altii. Unele activitati considerate a fi sigure pot fi interpretate ca nesigure de mine. daca vrei sa iei o decizie cu privire la o anumita practica incearca sa te informezi cat mai bine si sa nu actionezi decat in cunostinta de cauza, fiind sigur ca intelegi toate riscurile la care te expui.

Voi incerca sa fac acest site o sursa de informare cat mai completa dar trebuie sa ai in vedere ca toate tehnicile si practicile expuse de mine sunt prezentate intr-o maniera subiectiva.  Incearca sa consulti cat mai multe surse inainte sa iei o decizie cu privire la implicarea ta in astfel de practici.

Nu imi asum nici o responsabilitate pentru punerea in practica a sfaturilor si tehnicilor expuse pe acest site.

Intregul continut al site-ului imi apartine si nu poate fi preluat sau copiat fara permisiunea mea.

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.